Birou de publicitate și conexe.

Mai presus de publicitate, Toate Bune este o filosofie de viață în construcție, căutarea unui adevăr etern în lucrurile trecătoare.

Plăcerea de a gândi

Salut, eu sunt Andrei Nicolescu.

Sunt copywriter, artist grafic și om de strategie în publicitate, comunicare și relații publice, pasionat de web development și digital marketing.
Lucrez design grafic pentru a împăca literele cu artele frumoase, construiesc website-uri din pasiune pentru Internet, gândesc publicitate pentru profit comercial și pace mondială.

Toate Bune SRL este un principiu de bune practici, un vot de încredere și un salut cordial.

Am un nas fin pentru potențialul adevărului comercial.

Lucrez în publicitate din 2006, încă din primul an de facultate. Știu la 33 de ani că sunt mereu lucruri noi de învățat, știu că pot învăța pe alții ceea ce cunosc, cred că ne putem înțelege foarte bine dacă ne putem învăța reciproc niște trucuri.

Uneori sunt în pană de idei.

Cred în cercetare ca imperativ pentru creația de publicitate.
Sunt un cunoscător în sensul că recunosc idei bune la milimetru și de la kilometri distanță, iar experiența îmi indică oportunități subtile sau evidente pentru acțiuni de marketing cu mare potențial comercial.

Cea mai bună strategie de publicitate este diligența în cercetare.

A conduce viața în spiritul unei filosofii lucrative

În 2013, am înscris la Registrul Comerțului societatea comercială Toate Bune SRL cu ideea și misiunea de a fonda o agenție de publicitate independentă juridic pentru libertate de mișcare antreprenorială.
Îmi dedic timpul pentru proiecte individuale, colective sau personale, pot fi de ajutor în materie de consultanță, strategie, creație, producție de publicitate.

Colaborez cu profesioniști din toate domeniile creative.

Plăcerea de a munci

Când ești în pană de idei, trebuie să muncești dublu în cercetare, documentare și studiu empiric. Orele și metodele de lucru sunt esențiale pentru reușita unui proiect de creație. Orele, zilele, săptămânile.
Toate la timpul lor.

Am inventat un ceas numit Festina Lente.

Îmi spune ora exactă în materie de punctualitate, îmi spune să am răbdare și încredere în procesul de lucru pentru a ajunge la rezultatul dorit, inclusiv să învăț să citesc printre litere.

Dacă ne grăbim încet, avem tot timpul din lume.

Oportunitatea de a pune în practică idei gândite sau negândite încă

Toate Bune înseamnă a acorda esența unei expresii teoretice cu modurile de a o îmbunătăți sistematic în practică. Toate Bune este o promisiune pentru clientul meu, pentru clientul clientului meu, pentru mine însumi.
Toate Bune înseamnă responsabilitate pentru timp de lucru, proceduri și protocol de lucru, resurse logistice și resurse umane. Toate Bune înseamnă respect pentru valori de creație, teorie și practică.

Șansa de câștig

Cred că mediul de afaceri este foarte generos în oportunități antreprenoriale profitabile. Dacă ești de acord cu mine, hai să purtăm o conversație despre publicitate.

Cine știe ce idei ne mai vin?

Sunt prezent la telefon sau pe e-mail, apelează cu încredere.

andrei@toatebune.ro

40732716723