Festina Lente

Grăbește-te încet. Avem tot timpul din lume.

Mie-mi place să lucrez în pace. Îmi organizez agenda pentru a câștiga timp. Ideea unui ceas care mă deconectează mental de la presiunea timpului și termenelor limită s-a oferit de la sine prin numărarea literelor din expresia Festina Lente (Grăbește-te încet).
M-am gândit că un ceas care se citește pe litere și amintește un dicton de atitudine sănătoasă față de timp poate comuta atenția de la cadrul fix al intervalelor de timp la cadrul flexibil al valorificării timpului în funcție de necesitatea curentă.
Graba strică treaba, cum s-ar zice, dar e bine să ne grăbim încet uneori.

Toate la timpul lor

Am proiectat ceasul în Photoshop și îl produc pentru biroul meu și pentru clienții Toate Bune SRL.

Ofer cadou acest ceas în spiritul unei colaborări profesionale pe termen lung care să ne ajute să valorificăm timpul investit în proiecte de publicitate. Trebuie doar să semnăm un contract de prestări servicii de creație cu valoare mai mare de 1200 Lei.
Este o sumă rezonabilă de start, calculată la 100 lei/oră pentru orice tip de serviciu de creație de publicitate, individual sau conjugat. Anumite servicii mai complexe necesită ore suplimentare.
Cu 4 ore pe zi, în 3 zile lucrătoare îți pot inventa, scrie și produce în grafică multimedia un super truc de publicitate care să îți surprindă publicul și clienții cu cea mai bună propunere comercială.

Tu ce planuri ai cu orele tale de lucru?

Dacă ești o persoană care apreciază timpul de lucru, ne putem sincroniza la fix.

Mai mult timp în favoarea ta

Valoarea ceasului se măsoară în timp.

Ceasul este disponibil inclusiv în pre-comandă individuală. Producția mă costă cam 100-150 lei pentru ceasuri de calitate, mă gândesc că un preț rezonabil pentru achiziția ceasului ar fi de:

200 lei

(întrebarea e: Cine plătește transportul?)

Te rog să completezi formularul de pre-comandă și în 10 zile vei primi ceasul prin curier sau cu predare personală în București. Putem să stăm un timp de vorbă despre publicitate.

Cine știe ce idei ne mai vin?

Apropo…

Am vești bune pentru tine. 

Trimit scrisori de interes particular în fiecare miercuri.